Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Mimari Tasarımda İnovasyon Çalıştayı” kapsamında Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu ile Kocatepe Ortaokulu 7. ve 8. sınıf öğrencileri, AKÜ’yü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında GSF Seramik Bölümü ile Resim Bölümü koridorlarındaki eserleri görme fırsatı yakalayan misafir öğrenciler, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü atölyelerini de yerinde görme imkânı buldular.

GSF İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şerife Ebru Okuyucu ve bölüm öğretim elemanlarının rehberliğinde gerçekleştirilen program, AKÜ Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi ziyareti ve öğle yemeğinin ardından sona erdi.

7.ve 8. sınıfta öğrenim gören toplam 42 öğrenciye Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu Teknoloji-Tasarım Öğretmeni Burak Coşkun ile birlikte Kocatepe Ortaokulu Teknoloji-Tasarım Öğretmenleri Sebahat Üye, Ayşe Yetik ve Nevin Beşer eşlik etti.

Çalıştayın ikinci günkü programı, 3 Mayıs 2017 tarihinde, AKÜ ANS Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Prof. Dr. Sabri Bektöre konferans salonunda düzenlenecek. Etkinlikte “Mimari Tasarımda İnovasyon Söyleşileri” gün boyu sürecek çalıştay ve oturumlarıyla devam edecek.

 

02 Mayıs 2017, Salı 691 kez görüntülendi