Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, Sinema Topluluğu tarafından Oyuncu Uğur Aslan’la söyleşi gerçekleştirildi.

İbrahim Küçükkurt konferans salonunda düzenlenen söyleşide Aslan, sinema ve televizyon bölümü öğrencileri ile Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) radyo ve televizyon programcılığı öğrencilerine dizi ve sinema sektörünün mevcut durumu hakkında bilgiler verdi ve oyunculuk konusundaki tecrübelerini aktardı. Öğrencilere sektörde çalışma noktasında karamsar olmamaları gerektiğini belirten Aslan, “Burada abi kardeş gibiyiz. Size tüm dürüstlüğümle söylüyorum ki sektörde yönetmen açığı fazlasıyla bulunmakta. Asla korkmayın ve kesinlikle sektöre girip hedefinize ulaşmak için çabalayın. Sektörde işini güzel yapan insanların eksiği fazla ve bu yeri sizler dolduracaksınız” diye konuştu.

Söyleşinin ardından Aslan, Devlet Konservatuvarında bulunan farklı müzik türlerinden çok sayıda enstrümanın bulunduğu İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesinde sergilenen koleksiyon ile birlikte Güzel Sanatlar Fakültesi koridorlarında sergilenen eserleri inceledi.

23 Mart 2018, Cuma 724 kez görüntülendi