Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Türkiye Gençlik Vakfı  (TÜGVA) Afyonkarahisar Temsilcisi Oğuz Kaçan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette Kaçan, Rektör Solak’a TÜGVA ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler vererek, “TÜGVA Afyonkarahisar Temsilciliği olarak teşkilatlanmamızı tamamlayarak hizmet vermeye başladık. Bu kapsamda hali hazırda vakfımız bünyesinde biri erkek ve biri kız olmak üzere iki öğrenci yurdumuz var. Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte faaliyetlerimizi hızlandıracağımız gibi gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik eğitim-sosyal faaliyetler gibi alanlarda çalışmalar yapacağız” dedi.

Solak’ta TÜGVA Afyonkarahisar Temsilciliğini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete TÜGVA Yönetim Kurulu Üyeleri Talha Akkaya ve Durmuş Uysal da katıldı.

03 Ağustos 2017, Perşembe 600 kez görüntülendi