Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, temeli 27 Mart 2017 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun teşrifleriyle atılan Şuhut Meslek Yüksekokulunun (MYO) yeni eğitim binasında incelemelerde bulundu.

Temel atılmasından itibaren hızlı biçimde ilerleyen Şuhut MYO binasında yüklenici firma sahibi Akif Yetere’den bilgiler alan Solak, Şuhut MYO’nun yeni binasının çağın gereklerine cevap verecek bir biçimde yapılmakta olduğunu belirtti. Solak, “Öğrencilerimizin daha modern ve çağın gereklerine cevap verecek biçimde eğitim almalarına imkan verecek olan Şuhut MYO binamız inşallah kısa sürede hizmete girecek” dedi.

4 bin 441 metrekarelik kapalı alan

27 Mart 2017 tarihinde temeli atılan Şuhut MYO yeni eğitim binası zemin ve 3 kattan oluşuyor. Yapım süresi 150 gün sürecek olan okul binasının Ağustos ayı içinde tamamlanması bekleniyor. Şuhut Meslek Yüksekokulu yeni eğitim binası engelli yönetmeliğine uygun olarak projelendirilmiş olup içinde; 8 adet 56 kişi kapasiteli derslik, 4 adet 128 kişi kapasiteli amfi derslik, 1 adet 140 kişi kapasiteli konferans salonu, Kütüphane, Bilgisayar salonu, 3 adet laboratuvar (bilgisayar destekli tasarım ve animasyon laboratuvarı, gıda teknoloji laboratuvarı, veteriner sağlık laboratuvarı), 80 kişilik kapasiteli yemek salonu, 100 kişi kapasiteli kafeterya, 8 adet 3’er kişi kapasiteli öğretim elemanı odası ve 7 adet idari ofisi bünyesinde barındırıyor.

 

09 Mayıs 2017, Salı 1240 kez görüntülendi