Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Durgut, İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Zenkin ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Zenkin İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi Genel Kuruluna katılımı nedeniyle Rektör Solak’a teşekkür etti. Solak da nezaket ziyaretleri nedeniyle Zenkin’e teşekkür ederek, İlim Yayma Cemiyeti’nin köklü bir cemiyet olduğunu, 66 yıldır Türk insanına hizmet ettiğini ve pek çok insanın eğitimine katkıda bulunduğunu belirtti.

Ziyarette Ensar Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Durgut ise AKÜ’nün 50 bine varan öğrencisi ile şehrin en önemli ve hayati kurumlarından biri olduğunu kaydetti. Durgut, AKÜ’de Rektör Solak döneminde şehirle, toplumla ve STK’larla şimdiye kadar olmamış kadar iyi bir işbirliği ortamı oluştuğunu ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik ise AKÜ’nün son yıllarda büyük bir gelişim gösterdiğini söyledi. Çelik, AKÜ’nün sağlık kampüsü, ANS kampüsü ve ilçelerdeki eğitim kampüsleriyle çok ciddi yatırım aldığını, Termal Sağlık Turizmine ve Afyonkarahisar ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Rektör Solak ziyarette misafirlerine üniversitede yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler vererek nezaket ziyaretleri nedeniyle STK başkanlarına teşekkür etti.

30 Ocak 2017, Pazartesi 520 kez görüntülendi