Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu (MYO)  Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü 13. dönem mezunlarını geleceğe uğurladı.

Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Sultandağı MYO Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Rüştü Karaman,  Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uygulama Merkezi Müdürü  Emel Yıldız,  Sultandağı Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü Halil İbrahim Önder, Sultandağı MYO Müdürü  Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, Sandıklı MYO öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri ile  Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi personeli  katıldı.

Törende konuşmacılar, mezun olan öğrencilerin mezun oldukları bölümün geleceğinin açık olduğunu, öğrencilerin insan yaşamına bilimsel olarak   hizmet edeceğini söylediler.

Dereceye giren öğrencilere plaket verilmesinin ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören, mezun olan öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

10 Mayıs 2017, Çarşamba 722 kez görüntülendi