Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Anonim Şirketi (Teknopark) yönetim kurulu toplantısı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsünde gerçekleştirildi.

AKÜ ve Uşak Üniversitesi ortaklığı ile gerçekleştirilen Teknopark yönetim kurulu toplantısına, Zafer Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Dalkıran ile yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Muammer Türker, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneğini temsilen Akif İşbilir, Afyonkarahisar Dehşetiler Makina Firmasını temsilen M. Melih Yurter, Bilge Bilgisayar firmasını temsilen Sinan Uğurluoğlu, Gürmas firmasını temsilen Ahmet Gürel ile Bakanlık temsilcisi Ömer Yıldırım katıldı.

Açılış ve yoklamadan sonra yapılan oylamada katılanların oybirliği ile Prof. Dr. Mustafa Solak’ın toplantıya başkanlık etmesine karar verildi. 2016 yılı yönetim kurulu faaliyet raporlarının sunumu Zafer Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Kandemir tarafından gerçekleştirildi. Finansal tablolar ibra edilmesiyle yeni yönetim kurulu belirlendi. Oluşturulacak yeni yönetim kurulunun Afyon Kocatepe Üniversitesinden 2, Uşak Üniversitesinden 2, Afyonkarahisar Belediyesinden 1, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasından ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odasından 1’er olmak üzere toplam 7 kişiden oluşturulmasına katılanların oybirliği ile karar verildi.

Dilek ve temennilerden sonra toplantı sona erdi.

08 Haziran 2017, Perşembe 540 kez görüntülendi