Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Genç Liderler Topluluğu Başkanı Eldar Safarov, Genç Liderler Topluluğunun büyük bir ekip olduğunu ve üniversiteye katkıda bulunmak için çaba gösterdiğini kaydetti. Safarov, “Her zaman olduğu gibi bu yıl da tüm öğrencilerimizi hem eğitmek hem de keyiflendirmek adına çok değerli isimleri davet ettik. Kıymetli yazarımız Caner Yaman, ‘Dünyanın En Mutlu İnsanı’ Profesyonel Koç Erkan Demir, Haber Global Kontra Programı Yorumcusu Evren Göz ve Müzisyen Allame bu gün bizlerle beraber olacak ve bilgilerini, deneyimlerini paylaşacak. Her yıl olduğu gibi, Genç Liderler Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Karaca’nın da desteği ile etkinliklerimize büyük bir hızla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Açış konuşmasının ardından Yazar Caner Yaman, Haber Global Kontra Programı Yorumcusu Evren Göz, Profesyonel Koç Erkan Demir ve Müzisyen Allame AKÜ öğrencilerine mesleki tecrübelerini anlattı.

18 Ekim 2019, Cuma 476 kez görüntülendi