Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğretim elemanlarına yönelik olarak düzenlenen eğiticilerin eğitimi toplantısı çevrim içi olarak düzenlendi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Eğiticilerin Eğitimi Programı kapsamında, Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Yazılım Mühendisliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Nuri Ural tarafından çevrim içi olarak “Eğitim Teknolojisi ve Turizm Eğitiminde Dijital Araçların Kullanılması” konulu eğitim verildi.

AKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş yönetiminde gerçekleştirilen eğitimde eğitim teknolojileri ve önemi, öğretim elemanlarının uzaktan eğitim araçlarını tanıması, web araçlarını kullandıkları uzaktan eğitim sistemine entegre etmesi, sistemi daha etkin kullanabilmeleri ve turizmde son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve teknolojinin eğitimle nasıl bir arada etkin bir şekilde sunulacağına dair bilgiler aktarıldı.

15 Ekim 2020, Perşembe 425 kez görüntülendi