Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öncülüğünde gerçekleştirilen  Frigya Afyonkarahisar Bölgesi Yöre Halkı Turizm Bilinçlendirme Eğitim Programını tamamlayan vatandaşlara sertifikaları verildi.

Sertifika törenine Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ile öğretim elemanları ve vatandaşlar katıldı.

Sertifika öncesinde konuşma yapan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,  eğitimlerin Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi öncülüğünde yapılmasından ve AKÜ’nün paydaş olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Çiçek, eğitimi tamamlayan vatandaşlardan umutlu olduğunu söyleyerek vatandaşların Afyonkarahisar ve Ayazini tanıtımına büyük katkı sağlayacaklarını belirtti.

Tören, sertifika almaya hak kazanan vatandaşlara sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

29 Ocak 2021, Cuma 490 kez görüntülendi