Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliğince Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) kuruluşunun 30. Yıl etkinlikleri kapsamında “Güç Aktarım Elemanları Tanıtımı”  konferansı düzenlendi.

İbrahim Küçükkurt konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta; dişli ve zincir imalatı alanında çalışmalar yapan ACS Güç Aktarım Sistemleri Ltd. Şti. Kurucusu Ali Rıza Kocaman “Güç Aktarım Elemanları Tanıtımı” hususunda bilgiler paylaştı.

Konferans kapsamında güç ve hareket iletim elemanları olan zincir, dişli, kasnak,  kaplin, lineer yatak gibi makine elamanları gösterilerek bilgiler verildi. Kocaman, sektörden elde ettiği tecrübelerini aktarmasının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

Konferans, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıdvan Ünal’ın plaket ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhammet Yürüsoy’un teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

10 Mayıs 2022, Salı 281 kez görüntülendi