Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), 30. kuruluş yıl dönümüne özel çalışmalarına bahar yarıyılı itibarıyla başladı. Üniversitenin kuruluşunun 30. yıl dönümü kapsamında AKÜ Rektörlüğü tarafından Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün katkılarıyla hazırlanan kurumsal web sitesi, https://30.aku.edu.tr/ uzantısı ile yayına girdi.

Web sayfasında “Rektörümüzden, Rektörlerimiz, 30. Yıl Logosu, Zaman Tüneli, Bugünden, Etkinlikler ve Hatıralar” şeklinde sekmeler yer alıyor.

Üniversitenin resmi web sitesindeki 30. Yıl logosuna tıklanarak da ulaşılabilen sayfada iç ve dış paydaşları bilgilendirici içeriklere yer verilmekle birlikte özellikle “Zaman Tüneli” sekmesinde, Üniversitenin kurulduğu 1992 yılından bugüne görsellerle de zaman yolculuğu yapılabilecek.

“Etkinlikler” sekmesi aracılığıyla üniversitenin akademik birimleri ile öğrenci kulüp ve toplulukları tarafından 2022 yılı boyunca gerçekleştirilecek bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin güncel listesi ile birlikte etkinliklerin tarih, saat ve yer bilgilerine de ay ay ulaşılabilecek.

AKÜ öğrencileri, akademik ve idari personeli, emekli akademik ve idari personeli, mezunları ile birlikte AKÜ’den yolu geçenler, “Hatıralar” sekmesi aracılığıyla hatıralarına ilişkin yazı ve fotoğraf paylaşabilecekler.

10 Mayıs 2022, Salı 1643 kez görüntülendi