Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü öğrencilerinin yapıtlarından oluşan “Özgün Baskı Resim Atölyesi Öğrenci Karma Sergisi” açıldı.

AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen açılış töreninde, AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi F. Nuri Kara ile Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıdvan Ünal, Resim Bölüm Başkanı Doç. Erdal Ünsal’ın yanı sıra öğretim elemanları, öğrenciler ve Afyonkarahisarlı sanatseverler yer aldı.

27 Mayıs tarihine kadar açık kalacak sergi, lisans öğrencileri Aliye Şahan, Ayşe Gerger, Beyza Zıba, Cansu Aşık, Cengiz Erkut, Dilan Fırat, Esma Özsolak, Esma Uğurlu, Feden Arslankurt, Gamze Ardıçpınar, Gamze Sivas, Hasiyne Ayhan, Havva Yardım, Mustafa Emre Türker, Oğuzhan İpek, Ramazan Taşkın, Simge Duman, Selda Eke ve Yusuf Aksu’nun toplam 62 eserinden oluşuyor.

11 Mayıs 2022, Çarşamba 216 kez görüntülendi