Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (Normal ve İkinci Öğretim), Resim, Sinema ve Televizyon Bölümlerinin son sınıf öğrencilerinin “Mezuniyet Karma Sergisi” gerçekleştirildi.

AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen sergi açılışına AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Akın, GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğr. Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın yanı sıra Bölüm Başkanları, öğretim elemanları, öğrenciler ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

15 Temmuz tarihine kadar açık kalacak olan sergide, toplam 58 son sınıf öğrencisinin yağlıboya ve akrilik tabloları, seramik, cam vitray çalışmaları, maketleri, mobilya tasarımları ve belgesel filmlerinden oluşan toplam 76 adet yapıt beğeniye sunuldu.

15 Haziran 2022, Çarşamba 210 kez görüntülendi